This is for the conscious woman.

 • Voor de vrouw met verhoogd bewustzijn. De spirituele, multidimensionale vrouw. Die energie en frequenties op haar eigen authentieke manier ervaart.
 • Voor de vrouw die nog moeite heeft volledig in haar lichaam te zijn. Die soms liever daar is, dan hier. Wiens lichaam ook sterk energie oppikt en fysiek reageert op trillingen.
 • Voor de vrouw die fysieke klachten heeft (vooral rondom de buik en vertering, hormonen, huid, slaap en energieniveau). Voor wie deze boodschappen van het lichaam wil begrijpen en onderzoeken wat de diepere emotionele en energetische oorsprong hiervan is. Wiens groei ligt in het sterker gronden in jezelf en op aarde, jezelf volledig laten zien, grenzen stellen en het balanceren van mannelijke en vrouwelijke energie.
 • Voor de vrouw die klaar is met zoeken en regeltjes over voeding, die in wil tappen op haar eigen intuïtie en lichaamswijsheid. Die het plezier en genot in eten en het leven weer terug wilt vinden.
 • Voor de vrouw die in haar kracht wil stappen door haar Human Being volledig te belichamen, om zo haar zielspad te bewandelen op aarde.

For the woman who is ready to step in her full human potential and raise her vibration with soulful nourishment.

FREQUENCY UP TRAJECT

In dit traject ga jij ontdekken hoe jij jouw vibratie verhoogt met jouw unieke frequency food. Je gaat jezelf leren voeden met de hoogste frequentie, die jou ultieme joy geeft en jouw lichaam laat thriven.

Na het bepalen van jouw intenties en uitdagingen, start je met het opdoen van inspirerende en practical knowledge over energetische frequenties, voeding en het lichaam. Daarna start het grote experiment van dit integreren in je leven.

In onze sessies bepalen we welke stappen voor jou waardevol en haalbaar zijn om mee te experimenteren. Jij gaat echt ervaren wat voeding voor jou doet: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Je gaat volledig in je kracht staan, want alleen JIJ kan dit voelen en bepalen voor jezelf. Ik ben er om met je mee te denken, spiegelen, supporten en inspireren. Stap voor stap leer je je eigen lichaam steeds beter kennen en ga je echt met haar samenwerken. Je gaat ontdekken wat de diepere betekenis is achter signalen en begrijpen waar jouw lichaam je vraagt in te groeien. Ook andere facetten van het versterken van je human being en verhogen van je frequentie komen aan bod: movement, music & pleasure. Diepe soulful nourishment op alle vlakken.

Alles om uiteindelijk optimaal jouw human being te belichamen in de allerhoogste frequentie. 

Zo gaan we aan de slag:

 • Kennismaking en intake om jouw intenties en uitdagingen te bepalen.
 • Kick-start van 4 audio’s vol informatie over voeding & frequenties.
 • 6 online mirror sessions waarin ik jou spiegel, begeleid en inspireer in het ontdekken van het voedingspatroon met de hoogste frequentie, uniek voor jouw lichaam en ziel.
 • Begeleidende e-books met informatie en tips.
 • Extra frequency food receptinspiratie.
 • Altijd ruimte voor jouw vragen en support via de mail.
 • Levensstijltraject van 3+ maanden voor diepe integratie en embodiment.

Prijs voor traject: €695 incl. btw.

Let’s level up your frequency.