Food is my love language.

Eten betekent voor mij waardevolle herinneringen, oneindig veel joy en een manier om liefde te geven en delen. Ik zal nooit de lekkerste mango die ik ooit heb gegeten vergeten. Als je bij mij komt eten, geniet ik ervan als jij van het eten geniet. Eten is emotie. Eten is energie met een bepaalde frequentie.

Dat maakt eten een van de grootste pleasures van mens zijn. Maar het kan ook ongelofelijk complex worden. Als eten een ongezonde manier wordt om gevoelens te dempen of voor even positieve emotie te ervaren. Als eten een manier wordt om controle te ervaren. Als je door de bomen het bos niet meer zit in alle informatie en “regels” over gezond eten. Maar vooral je niet (meer) kan voelen wat jou lichaam echt nodig heeft om te thriven.

Ook ik raakte hierin verdwaald. Ik werd ziek: een wake-up call. Ernstige buikklachten zorgden ervoor dat mijn hele lichaam niet meer goed werkte. Ik ontwikkelde een enorme lijst met allergieën en intoleranties en kon bijna niets meer eten. Na een lange zoektocht in het alternatieve veld, nam ik zelf weer de touwtjes in handen. Ik ging orthomoleculaire voeding studeren en vond daarna Ayurveda. Ik leerde eindelijk mijn eigen lichaam, behoeftes en signalen tot in de diepte kennen. Ik begon de werkelijke boodschap van mijn klachten te begrijpen. Mijn lichaam had altijd het beste met me voor, maar kon niet anders dan mij zo op mijn pad brengen. Dit shifte alles. Ik werd beter en ontwikkelde een groot respect voor de wijsheid van mijn eigen lichaam. Zelfs alle allergieën heb ik kunnen omkeren. Ik studeerde tot Ayurvedisch therapeut en begon mijn missie om anderen hierin te begeleiden.

Mijn ziekte was een uitnodiging; om mijn eigen lichaam te leren begrijpen en ondersteunen om te thriven.

Mijn verhaal is een holistische zoektocht, door alle lagen van mijn zijn.

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik weet als geen ander hoe al deze lagen verbonden zijn. Mijn groeiende spirituele en multidimensionale connectie bracht mij weer terug bij mijn eerste liefde. Mijn liefde voor voeding die jou diepe soulful nourishment en joy geeft. Voeding met een hoge frequentie, wat het verhogen van jouw bewustzijn ondersteunt. Maar ook het verbinden met jouw lichaam, als toegangspoort naar zoveel wijsheid. Het volledig belichamen van jouw human being, en vanuit die gronding een sterkere connectie met je higher being te ervaren. Je gezondheid is onmisbaar om jouw hoogste potentieel hier waar te maken.

In de zoektocht wat voor jou de ultieme voeding is met de hoogste frequentie om volledig te thriven in jouw lichaam en missie, daarin ben ik heel graag je spiegel en guide.